Muškarci su s Marsa, žene s Venere: Po čemu se razlikujemo kad je u pitanju veza?

Foto: Blanco

KAKVU vezu žele muškarci, a kakvu žene?

Puno je razlika između muškaraca i žena. Jedna od tih je i što od ljubavne veze očekuju jedni, a što drugi. Portal A New Mode ističe da je glavni problem mnogih veza to što parovi jednostavno ne razumiju što ona druga polovica želi, odnosno žene ne shvaćaju da muškarci jednostavno ne misle kao one. A kad to shvatimo, bit će nam puno lakše imati kvalitetnu vezu. 
 
Idealna veza za ženu je ona u kojoj se ona osjeća shvaćeno. Na taj način dobiva osjećaj da je povezana s partnerom, a onaj koji ju shvaća u potpunosti za nju je idealan partner. S druge pak strane, muškarcima je bitno da se u vezi osjećaju kao - muškarci. I oni žele biti shvaćeni, ali ta riječ kod njih ima sasvim drugi smisao. Oni se vole osjećati poštivano, a idealna partnerica im je ona koja će im pokazati koliko cijeni sve ono što joj on, kao jači spol, ima za ponuditi.
 
I tu dolazi do glavnog problema u većini veza - kako objasniti muškarcu što želimo od njega, ali na pravi način - bez svađa, ali sa pozitivnim ishodom? Stručnjaci savjetuju da je uvijek najbolja strategija reći iskreno što nas smeta, ali i tad partneru dati do znanja da cijenimo njegov trud. Neprestano prigovaranje i isticanje samo onoga što radi krivo, najgora je opcija, jer će se on s vremenom povući. 
 
Suosjećanje i uvažavanje s druge strane otvara potpuno novi svijet - onaj u kojem će on doista čuti ono što mu imaš za reći i potruditi se da budeš još sretnija.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.