Modna priča Roberta Severa ispričana kroz objektiv karizmatične Mare Milin

Foto: Mare Milin

PROŠLOSEZONSKA modna priča Roberta Severa dobila je svoj nastavak, u obliku kreativne modne kampanje.

Kolekcija Chic Nouveau, koju Robert potpisuje zajedno s Brankom Basletićem, prošle je godine modnim zaljubljenicima i struci predstavljena u sklopu FASHION.HR modnog tjedna.
 
Lišena lažnog glamura, kolekcija je okupila tim ljudi, za koje se smatralo da su najbolji izbor da ju predstave u pravom svjetlu.
 
Zaštitna lica kolekcije su šesnaestogodišnja Iva Marušić i Ivan Pižeta. Za make up pobrinula se Ana Rajić, dok je Robert bio zadužen i za styling kose. Najbolje trenutke ovjekovječila je naša poznata fotografkinja Mare Milin.
"Uvijek vrlo jasno znamo što želimo, ali isto tako na putu do cilja smo vrlo sretni kada neki spontani trenutak odvede kreativnost u nekom novom smjeru. Mare je svojim pristupom i estetikom odlično uhvatila ideju koju smo prezentirali i interpretirala ju kroz svoju prizmu. Ideja je bila da odjeću koja je visoko estetizirana snimimo na vrlo jednostavan način, da ju prezentiramo kao nešto životno, a ne kao nešto što postoji samo u editorijalima. Nešto kao davanje realnog i životnog momenta fantaziji. Riječ je opet o kontrastu, a kontraste jako volimo!" – pojasnio je Robert Sever.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.