Matea i zgodni policajac osvojili su naša srca i vrijedne poklone za vjenčanje!

Foto: Index Lajk, Privatne fotografije

DRAGI naši čitatelji, moramo vam priznati - ovo nam je bio najteži zadatak do sada! Zaista ste se potrudili s odličnim crtežima koji predstavljaju vaše divne ljubavne priče i bilo nam je nevjerojatno teško odabrati samo jedan crtež!

Ipak, pobijedit može samo jedan par, a tim Index Rougea i Sajma vjenčanja odlučio se za crtež Matee Jerković koja nas je osvojila ljubavnom pričom o zgodnom policajcu koji će joj uskoro postati suprug!

Sretne mladence o preuzimanju poklona obavijestit ćemo na njihov profil na Index Lajku, a mog nam se javiti i na mail rouge@index.hr. Kao što smo i naglasili u pravilima, pokloni se moraju preuzeti u Zagrebu!

Pogledajte pobjednički crtež i pročitajte ljubavnu priču ovog para!

"Kazna zbog prebrze vožnje nas spojila, vidjevši njega nisam puno dvojila. Napući usne, pravi se fina, u glavi mi proleti kao peta brzina. Zgodan policajac srce mi ukrade, ali ipak kaznu on mi dade. Osim kazne i kava je pala, te sad za njega bi se udala. Najbolja kombinacija mi smo zbog toga što ostarjeti ne želimo jedno bez drugoga. Volimo se puno, tu dileme nema, idemo hrabro u sve što nam život sprema."

POKLONI kojima će sretni par razveseliti Sajam vjenčanja:

1. Najam vjenčane haljine, Salon vjenčanica Analuna, vrijednost 5.000,00 kn.

2. Zaručnički prsten, Zlatarne Koci - Ozaljska, vrijednost 2.000,00 kn.

3. Wellness paket Buđenje za dvije osobe, Bluesun hotel Kaj uključuje:

dva polupansiona (večera i doručak), smještaj u dvokrevetnoj Superior sobi / neograničeno korištenje wellness & spa oaze za vrijeme boravka u hotelu / konzultacije s terapeutom / 1 masažu tijela po odabiru iz programa klasičnih i aromasaža (60 minuta), vrijednost 1.893,00 kn.

4. Vjenčana torta, Absum - Pravi domaći kolači, vrijednost 1.000,00 kn.

5. Vjenčani make-up, Artdeco, vrijednost 700,00 kn.

VAŽNA NAPOMENA: Iskoristivost svih darova je u 2015. godini

SVE CRTEŽE PRIJAVLJENIH PAROVA POGLEDAJTE OVDJE!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.