Marina Design predstavit će svoju cruise kolekciju na bajkovitom Braču

HVALJENA modna dizajnerica Marina Design ove će godine po prvi puta predstaviti svoju cruise kolekciju, i to u sklopu događaja FASHION.HR cruise collection koje će se treći puta po redu održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču.

Marina Obradović, hrvatskoj je javnosti poznata pod imenom Marina Design, a već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava i publiku i modne kritičare. Poznata dizajnerica s makarskom adresom u sklopu FASHION.HR cruisea predstavit će ležernu, transparentnu, ljetnu kolekciju koja se temelji na minimalističkim formama sa jasno definiranim zahvatima u kroju, koloritu i detalju.

Osim Marine Design, svoje cruise kolekcije na ovom će događanju predstaviti i modne dizajnerice Martina Felja, Ivana Barač i Aleksandra Dojčinović koja će povodom sedmogodišnje suradnje predstaviti ekskluzivnu kolekciju Lei Lou. Svoje modne vizije za ljeto 2013. prikazat će i priznati slovenski dizajner Zoran Garevski te dizajnerica Ljuba Sikimić iz Srbije, a u sklopu platforme LIFT ljetne kolekcije predstavit će i mladi talentirani dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.