Ljubomorna si? Ovo su situacije u kojima ne bi trebala biti!

Foto: D&G

LJUBOMORA je sastavni dio svake veze - ako ju nikada ne osjetiš, kažu da ti jednostavno nije stalo. Bez obzira na to jesi li jako ljubomorna ili ju osjećaš tu i tamo, ovo su situacije u kojima za nju jednostavno nema mjesta.

Kad on gleda druge žene
 
Pored vas prolazi neka zgodna žena i on ju je primijetio? Ovo definitivno nije razlog za ljubomoru. Muškarci primjećuju žene, žene primjećuju muškarce. Ne znači da te više na voli, samo znači da ima dobar ukus.
 
Kad druge žene gledaju njega
 
I njemu se to sviđa. Svaki muškarac voli biti predmet požude, a ako ga gleda druga žena, osjeća se kao da nije izgubio privlačnost. Ovdje ne postoji razlog za ljubomoru jer on ne čini ništa loše - samo uživa u pažnji.
 
Kad se želi družiti s dečkima
 
Ovo ne znači da te ne voli, samo znači da ima prijatelje i da mu ponekad nedostaju. Jednako kao što se ti želiš družiti sa svojim prijateljicama, i on ima potrebu provesti neko vrijeme bez tebe. 

Kad pronađeš sliku njegove bivše
 
Ok, ovo je malo sklizak teren, ali budi iskrena - jesi li ti bacila svaku sliku svakog svojeg bivšeg? Vjerojatno nisi. Ako ju drži ispod jastuka, imaš problem, ali ako ju samo ima u nekoj kutiji sa stvarima iz prošlosti, nema razloga da budeš ljubomorna.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.