Ljubav: Najgori savjeti najboljih frendica

ONE stvarno žele najbolje, ali ponekad svojim savjetima rade sve, samo ne pomažu tvom ljubavnom životu. Ako se među savjetima tvoje najbolje frendice nađu neki od ovih, samo kimni glavom, pravi se da ćeš poslušati, i napravi potpuno suprotno:

1. Izgledaš super, obuci to!

Cure imaju poseban talent kojim dižu ego svojim frendicama: Tvoja najgora odjevna kombinacija može biti dočekana s komplimentima samo zato što je frendici neugodno reći da izgledaš kao da si ispala iz '98. Prave frendice će ti reći kako stvari stoje, ali ni to ne mora značiti ništa. Ako stvarno želiš dobar savjet što obući na prvi spoj, pitaj muškog frenda - on ipak zna iz prve ruke.

2. Možeš ti i bolje

Jasno da možeš bolje od propaliteta koji te vara na sve strane, ali neke cure, poučene situacijama iz romantičnih filmova i serija, očekuju princa na bijelom konju za sebe i sve svoje frendice. U filmu je dobro ne pristajati na kompromise i tražiti tipa koji će ti po svemu odgovarati, ali stvarnost ne nudi takva rješenja. Drugim riječima, ako planiraš odbiti tipa samo zato jer ti se ne sviđaju njegove tenisice, jednostavno ga zamisli u drugačijim tenisicama i daj mu šansu.

3. Muškarci te se boje, kontroliraj se


Činjenica je da se neki muškarci jednostavno boje uspješnih žena koje govore što misle. Neke će vam frendice reći da malo smanjite dozu serviranja vlastitog mišljenja, ali ovdje u potpunosti griješe: ako si stvarno žena sa izraženim stavovima, nikada nećeš pristati na tipa koji ih se ne usudi čuti. Stišavanje vlastitog glasa može ti osigurati drugi spoj, ali na trećem ćeš se pitati zbog čega si uopće na kavi s ovakvim tipom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.