La Usurpadora na glazbeni način: Posvađale se Taylor i Nicki, u sve se umiješala i Kim

Foto: Instagram, JLP, Screenshot Youtube

NICKI Minaj svoje je nezadovoljstvo izrazila putem Twittera.

Nakon što su objavljene nominacije za MTV Video Music Awards nagrade, slavna reperica poslužile se Twitterom, kako bi izrazila svoje mišljenje.
 
Tako je otkrila kako misli da bi njezin video "Anaconda" bio nominiran za video godine, samo da je ona druge rase te na pozornici promovira mršavost. S obzirom da je Taylor Swift bijela, mršava i nominirana u toj kategoriji, potpuno je jasno da se osjećala prozvanom pa joj je i odgovorila, ali na lijep način.
 
"Nisam nikada učinila ništa, osim voljela te i podržavala. Nije lijepo što huškaš žene, jedne protiv drugih." Nicki joj je na to odgovorila kako očito nije dobro pročitala njezine tweetove te kako nije uopće mislila na nju. "Ako pobijedim, molim te dođi na pozornicu sa mnom. Pozvana si na bilo koju, na kojoj sam i ja", odgovorila joj je Taylor.
 
No, Nicki je očito bila u svadljivom raspoloženju, jer ubrzo nakon toga, osvrnula se i na medije i njihove napise kako se ovdje radilo o svađi iz ljubomore. "Nije da nisu shvatili moju poantu, nego su ju željeli ocrniti. Ništa što sam rekla nema veze s Taylor. Bijeli mediji i njihove taktike. Tako tužno."
 
A ako se dosad nisi pogubila u tome tko je kome što rekao, sada ćeš se, jer se u cijelu priču umiješala i Kim Kardashian, kojoj je očito jako dosadno u drugoj trudnoći. Ona je naime objavila fotku na kojoj leži na kauču, a na njoj je pisalo "Pustit ću te da završiš, ali..."
 

Sve se vrtjelo oko scene koju je napravio njezin suprug Kanye, na dodjeli VMA nagrada, 2009. godine, kada je upao na pozornicu, dok je Taylor preuzimala nagradu te rekao: "Jako sam sretan zbog tebe i pustit ću te da dovršiš, ali Beyonce je definitivno zaslužila nagradu za spot godine", rekao joj je tada.
 
Nakon što su joj fanovi ispod slike poručili da gleda svoja posla, Kim je uklonila fotografiju.
 
Inače, video "Anaconda" oborio je Vevo rekord, s 19,6 milijuna pregleda u samo 24 sata. A tko ima bolji spot, ona ili Taylor, prosudi sama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.