Kraljica tirkiza: Zaroni u ovu glamuroznu boju

Foto: Weheartit, Marie Claire

KAŽU da omiljena boja otkriva tvoj karakter, a tirkizna je u ovom članku boja kojoj dajemo punu prednost, barem što se ljetne mode tiče. Stoga, ako je tirkizna i tvoj izbor, u njoj ćeš zračiti mirom i spokojem, ona ublažava osjećaj usamljenosti i stres, ali i pomaže kod razmišljanja i donošenja odluka, te kod organizacijskih sposobnosti.

Tirkizna odjeća sjajno odgovara preplanuloj puti, pa je idealna za ljeto. Ako planiraš uskoro u shopping i ako voliš tirkiznu, napuni svoju "shopping torbu" haljinama, tunikama i hlačama u toj boji. Ove sezone osobito su popularne traperice u boji, pa nećeš pogriješiti ni s tom opcijom. Tirkiznu odjeću možeš nositi na gotovo sve neutralne boje, a najbolje izgleda u kombinaciji s bijelom ili s traperom. Što se modnih dodataka tiče, svi tirkizni dodaci također su dobrodošli. Tirkizni nakit, cipele ili neka zanimljiva torbica sjajno podižu svaku neutralnu kombinaciju.



Naš modni prijedlog je duga tirkizna haljina, idealna za ljetne romantične šetnje, a ako bude malo hladnije, možeš je kombinirati i s traper jaknom ili nekim tanjim klasičnim sakoićem. Kako god da izabereš, nećeš pogriješiti jer titulu kraljice tirkiza može osvojiti svaka žena s malo hrabrosti i kreativnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.