Kraljevski volumen: Otkrivamo sve tajne kose Kate Middleton

Foto: Guliver/Getty

KATE Middleton Veliku Britaniju je osvojila svojom elegancijom i simpatičnim pristupom, a žene su odmah "pale" na njezin modni stil i kosu koja izgleda kao s pista Victoria's Secreta.

Da, zgodna vojvotkinja prirodno ima gustu i zdravu kosu, no uz pomoć mnogih preparata i trikova  svaki dan postiže svoju prepoznatljivu, glamuroznu frizuru.

1. Feniranje 3 puta tjedno

Kate kosu ne suši sama prije odlaska u park s malim Georgeom. Za pranje i feniranje brinu se stručnjaci iz frizerskog salona Richard Ward Hair koji 3 puta tjedno velikim četkama feniraju kosu lijepe Kate kako bi dobila savršen volumen, izvještava Woman and Home.

Kad je kosa isfenirana, uvijek izgleda urednije i ljepše, ima bolji volumen i jače sjaji, a frizura traje nekoliko dana.

Mali savjet:
U svakom kvartu postoje mali saloni koji zaista jeftino nude feniranje, no ako ne želiš trošiti novac na to, nabavi fen za četkom za feniranje i posao obavi sama.

2. Zdravi vrhovi


Čini ti se da je duljina kose simpatične vojvotkinje uvijek ista? U pravu si! Kate svakih 6 tjedana podrezuje vrhove na istu duljinu kako bi kosa izgledala super - zdravo!

Mali savjet: Podrezivanje vrhova vrlo je važno. Ako imaš gustu kosu koju želiš pustiti da naraste, slobodno je šišaj svakih 9 tjedana, no ako imaš tanku kosu, zapamti - što je kosa dulja, to izgleda slabije.

3.Tretman za opuštanje kovrča

Jesi li znala da je kosa zgodne Kate prirodno kovrčava? Kako bi dobila frizuru s blagim valovima te opustila kovrče, Kate koristi proizvode za kosu koji uklanjaju elektricitet te redovito odlazi na tretmane keratinom. Brazilski tretman keratinom kosu 14 dana drži "pod kontrolom".

Mali savjet: Muči li te elektricitet ili luda kovrčava kosa, proizvode s keratinom možeš nabaviti i u drogeriji.

4. Kvalitetni proizvodi

Kate navodno obožava proizvode za kosu branda Kerastase koji se prodaje uglavnom u profesionalnim frizerskim salonima. Ovaj brand ima liniju proizvoda specijalno za svaki problem vezan uz kosu, a vojvotkinja najviše koristi liniju za kovrčavu kosu. Portal "What Would Kate Do" izvještava kako je njezin najdraži proizvod Kérastase Nutritive Bain Satin.

Mali savjet: Jasno nam je da ne želiš trošiti stotine kuna na proizvode za kosu, no ako te muči neki određeni problem, dobro je posavjetovati se s frizerom i nabaviti jedan proizvod koji će zaista pomoći - ne moraš kupovati cijelu kolekciju.

Psst! Ako i nakon svih ovih savjeta ne uspiješ  dobiti identičnu frizuru kao Kate, ne brini. Njezin frizer kaže da ona zbog glamuroznih valova mora sjediti 45 minuta u frizerskom stolcu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.