Katy Perry poslala sms poruku Kristen: "Robu sam htjela biti samo prijateljica, ali problem je što imam grudi"

Foto: JLP

ČINI se kako slavna pjevačica ne voli ostavljati stvari neriješenima.

Tako je bilo i u slučaju s Kristen Stewart. Posljednjih se mjeseci naveliko šuškalo kako su ona i Kristenin bivši dečko Robert Pattinson u ljubavnoj vezi, iako su oni tvrdili kako ih veže isključivo prijateljstvo. No, s obzirom da su ih paparazzi u kratkom roku uhvatili čak nekoliko puta na različitim lokacijama, takva nagađanja nisu nikoga iznenadila.
 
No, Katy je odlučila sve uvjeriti kako nije imala nikakve druge namjere prema Robu, osim prijateljskih. To je podrazumijevalo i slanje sms poruke Kristen. U intervjuu za Elle UK Katy je iskreno priznala: "Poslala sam joj poruku da znam da je vidjela sve novinske natpise o meni i Robu, ali da se nadam da zna da ju ja poštujem i da nisam takva osoba. Samo sam mu htjela biti prijateljica, ali problem je nažalost što imam grudi", prenosi Perez Hilton.
 
Ne zna se što je Kristen na to odgovorila, no s obzirom da se Rob u posljednje vrijeme često u javnosti pojavljuje u različitom ženskom društvu, a Katy sve češće s bivšim dečkom Johnom Mayerom, čini se kako Katy više ne bi trebala biti glavna Kristenina briga.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.