Jeste li znali: Manikuru od kavijara uopće nije izmislio brand Ciate

LUKSUZNI brend lakova za nokte Ciate proslavio se svojom genijalnom manikurom koja daje efekt kavijara na noktima, no otkriveno je kako on uopće nije zaslužan za stvaranje iste.

Kako navodi portal Perez Hilton, ovu manikuru osmislila je prije dvije godine holivudska manikerka Pattie Yankee, koja je zaslužna za blistave prstiće mnogih celebrity cura, koristeći iste materijale kao i Ciate. Sama je ovu tehniku nazvala "kavijarska manikura", što su počeli kopirati i drugi blogeri, no nakon što je brand Ciate prisvojio ovaj ultratrendi način uljepšavanja noktiju, jako su se razočarali.

Naime, s obzirom na to da su ljudi iza branda Ciate moćni i imaju love na bacanje, odlučili su apsolutno zaštiti ovu inovaciju pa su poslali ljutite mailove svim bloggerima ( pa čak I samoj začetnici Pattie) koji su objavili svoje varijante ovih manikura te im zabranili tutorijale koji podsjećaju na "njihovu kavijarku".

Tako su potpuno prisvojili ovu manikuru te na njoj zaradili silno bogatstvo, no šuška se kako se začetnica Pattie Yankee raspituje kod odvjetnika o svojim pravima te da ova priča još nije završena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.