Jedan novi frajer i pet znakova za uzbunu!

KOLIKO smo samo puta čule izjave tipa: "Odjednom se promijenio" ili "Nije prije bio takav..."?! Ne, nije se promijenio, zapravo je uvijek bio takav, ali ti tek sad pokazuje svoje pravo lice. Problem je u tome što na počecima veza volimo gledati kroz ružičaste naočale i negirati mane koje nam smetaju jer želimo voljeti i biti voljene. Ipak, postoji nekoliko znakova za uzbunu koji se ne bi smjeli ignorirati:

Nedosljednost

Jesi li kojim slučajem primijetila da je tvoj frajer nedosljedan u gotovo svemu? Mijenja li često poslove, prijatelje ili djevojke? Iako ne postoji ništa lošeg u raznolikosti i želji za istim, kod nekih tipova nedosljednost ukazuje na to da se radi o nestabilnoj osobi. Ako muškarac ne može biti predan nečemu na duži period, vjerojatno ima nekih ozbiljnijih problema. U slučaju da se u njegovom životu nitko ne zadržava dovoljno dugo, vjerojatno je kako ni ti nećeš biti iznimka.

Svoju je bivšu prevario s tobom ili ju ostavio zbog tebe

Tvoj je muškarac bio u ozbiljnoj vezi u trenutku kad ste se vas dvoje upoznali te ju okončao samo kako biste vas dvoje bili skupa? Ne dođe li ti da se zapitaš hoćeš li i ti doživjeti istu sudbinu? Kako i sama izreka kaže: "Onako kako si ga dobila, tako ćeš ga i izgubiti", odnosno "Sve se vraća, sve se plaća".

Ne može zadržati svoje radno mjesto

Znamo da je ekonomska situacija u banani i da je stopa nezaposlenosti neprestano u porastu, ali postoji velika razlika u nemogućnosti pronalaska posla i nemogućnosti zadržavanja postojećeg radnog mjesta. Nitko ne treba dodatnu prtljagu u obliku odraslog čovjeka koji se po cijele dane izležava na kauču.

Naznake manipulativnog ponašanja

Zbog ljubavi postajemo osjetljive i ranjive, a jedan od lošijih scenarija koje ćeš pamtiti jest onaj u kojem svoje srce poklanjaš manipulativnoj osobi. Primijetiš li da novi frajer iskorištava svoju ljubav kako bi te natjerao da činiš ono što je po njegovoj volji, a kad nije po njegovom nabija ti osjećaj krivnje, vjerojatno je da ćeš se s vremenom naći u "zlatnom kavezu" iz kojeg će ti biti teško pobjeći. Takve tipove zaobilazi u širokom luku!

Njegova je bivša često tema razgovora

Spominje li (pre)često njeno ime, vjerojatno je nedavno izašao iz veze, a svoju bivšu dragu još uvijek nije prebolio kako treba. To bi značilo da si ti samo cura koja će mu pomoći da preboli svoju staru ljubav, a kad ju preboli - više mu nećeš biti potrebna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.