Iza zatvorenih vrata: Nekoliko stvari koje ne bi trebala raditi pred dečkom

Foto: Screenshot Youtube

ZNAMO, znamo, velik broj žena će reći da u pravoj vezi ne bi trebalo biti tajni, ali garantiramo da niti jedan dečko ne uživa gledati svoju curu kako istiskuje prištiće. Dobra veza mora biti kombinacija iskrenosti i misterioznosti, a ovo su stvari koje ne bi trebala raditi pred dečkom, barem ne ako želiš ostati misteriozna.
 
Rat protiv prištića
 
Već smo rekli, ali reći ćemo opet. Dečkima sigurno nije zanimljivo gledati kako njihova cura stoji pred ogledalom i pretvara lice u ratnu zonu. Ne kažemo da moraš skrivati činjenicu da imaš prištić ili dva ili tristo, ali ne moraš pred njim voditi tu bitku.
 
Testiranje bakinih gaća
 
Sve mi imamo gaće "za po doma", ali to ne znači da pred dečkom moraš oblačiti stare gaće pune rupa. I dalje će te voljeti ako imaš takve gaće, ali pored toliko lijepih (i jeftinih) gaća koje mu možeš pokazati, zašto bi to bile baš te, koje izgledaju kao bakine?
 
Obavljanje nužde
 
Kad cura piški pred dečkom, to može biti slatko i simpatično. Za sve ostalo, tu su vrata i ključ koji ima svoju funkciju. Mijenjanje uložaka, tampona i ostale wc-aktivnosti, jednostavno nisu za svačije oči… Konkretno, samo su za tvoje oči.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.