Ispeci, pa reci: Pitanja koja ne želimo čuti!

Foto: Pinterest
 
SVATKO od nas ima popis pitanja koja nikada ne želimo čuti od naših boljih polovica. Istina je da je lijepo dijeliti stvari sa svojim dečkom, ali ipak, od ovih nam se pitanja diže kosa na glavi.
 
S koliko si muškaraca spavala?
 
Koji god broj kažemo, naš će dečko misliti da je prevelik, a zauzvrat ćemo i same htjeti znati njegov broj. Umjesto da se zamaramo tko je s kim bio prije, bolje je da se zabavljamo time s kim smo sada.
 
Što ti je to na leđima? 
 
Svaka od nas ima neku manu - ona jedna dlaka koja odbija otići, miteser koji se iznova vraća, ožiljak koji nam se nimalo ne sviđa… Ako nas novi dečko pita što je to, teško je da ćemo se tu večer uspjeti opustiti do kraja. Ako uočite našu manu, pustite nas da vam same kažemo njenu priču, jer pritiskom nećete postići ništa.
 
Jesam li ti ja najbolji?
 
Muškarci žele vjerovati da su nam najbolji koje smo ikada imale, a nije rijetkost da im se zalomi upravo ovakvo pitanje. Naš odgovor smije biti iskren samo ako stvarno mislimo da je najbolji - inače nas stavlja u neugodnu situaciju u kojoj moramo lagati. Neke je stvari jednostavno bolje ostaviti mašti.
 
Jesi živčana zbog menge?
 
Tipično muško pitanje - čim smo živčane, mora da je u pitanju PMS. Čak i ako stvarno jesmo živčane zbog toga, postavljanje ovog pitanja neće pomoći. Samo ćemo se naživcirati još jače, bilo zbog menge, bilo zbog činjenice da ne shvaćate našu ljutnju dovoljno ozbiljno.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.