Index Rouge i klub Groove pozivaju te na najbolji party za Valentinovo u gradu!

Foto: Press Foto, Vogue

DIZAJNERSKA suknja, ogrlica, šminka, dvije knjige, paket za zdravi zajutrak i izlazak s prijateljicama u zagrebački klub Groove - sve će to osvojiti jedna Index Rouge sretnica.

Nakon što osvojiš "Index Rouge Loves You" paket te zablistaš u novim stvarima, tebe i tvoje prijateljice očekuje VIP tretman u zagrebačkom klubu Groove u Petrinjskoj 4.
 
Petak u Grooveu rezerviran je za ljubitelje r'n'b i hip-hop glazbe. Party poznat od nazivom THE SPOT, uz rezidenciju proslavljenog DJ Bizze Bodege, oduševljava strastvene plesače vrhunskim beatovima na koje se pleše do jutra. 
 
 
S obzirom da će ovo biti nešto posebniji petak, prostor će biti i prigodno uređen crvenim balonima, a sve okupljene očekuje i mala nagradna igra, u kojoj će na ulazu dečki i cure dobiti naljepnice s brojevima. Ako se tijekom večeri sretnete s osobom s istim brojem, oboje vas očekuje iznenađenje na šanku.
 
Dakle, drage naše zaljubljene cure i solerice. Nabacite svoje najbolje kombinacije, fotkajte se, prijavite na našu nagradnu igru, obucite najudobnije cipelice i vidimo se na Valentinovu u Grooveu! Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.
 
Sretno!
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.