Igraš se Kupida? Evo na što moraš pripaziti!

Foto: Screenshot Youtube

TVOJA frendica je solo već neko vrijeme, a ti imaš super frajera za nju? Odlično, sljedeći je korak njihovo spajanje, ali prije toga moraš dobro razmisliti.
 
Imaš li dopuštenje?
 
Naravno da ih možeš spojiti da ispadne slučajno, ali ako ti je frendica imalo pametna, odmah će shvatiti da nešto nije u redu. To u njoj može izazvati revolt, pa će možda namjerno odbiti tipa koji bi joj se inače svidio. Ako planiraš dejt za njih dvoje, informiraj ih.
 
Je li on stvarno dobar za nju?
 
Činjenica das u oboje solo ne znači da su idealan par. Ako se ne slažu karakterno, samo ćeš ih poslati na grozan spoj. Razmisli kakvi su inače, kakve ljude vole i što traže, pa onda odluči ima li to uopće smisla.
 
Jesi li previše subjektivna?
 
Zgodan, pametan i smiješan su super opisi, ali prije nego što frendici tako opišeš njenog potencijalnog novog dečka, razmisli je li pametno da ga tako reklamiraš. Sve su ovo stvari koje su jako subjektivne, pa je bolje da preskočiš takvu vrstu reklame. Reci joj da se tebi čini kao super dečko, a njoj prepusti odluku što stvarno misli.
 
Je li dobar dečko?
 
Ako je solo, to može značiti puno stvari, a jedna opcija je definitivno i to da je grozan dečko. Ima ih svakakvih, pa nije loše da provjeriš je li ovaj s kojim sređuješ spoj frendici zapravo jedan od onih koji se boje veze ili varaju cure. Ako to ne napraviš, frendica te kasnije može kriviti za propalu vezu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.