Hoće li ljepši spol uskoro klečati? Petina žena razočarana je načinom prosidbe!

Foto: Screenshot Youtube

ČINI se kako su bajkovite prosidbe i suze radosnice na licu žena postale stvar prošlosti.

Nedavno istraživanje britanske tvrtke Vashi otkrilo je rezultate, prema kojima je skoro petina žena ostala razočarana načinom na koji ih je njihov dragi zaprosio, ali mu to nisu rekle, što su kasnije požalile.
 
Za njih 13 posto prosidba je bila ispod svih očekivanja, a upravo je nedovoljan trud partnera jedan od glavnih problema, zbog čega su žene plakale, svađale se s partnerom ili se žalile prijateljima.
 
Neke su izjavile da su bile spremne dati dio vlastitog novca kako bi dobile prsten koji žele, a neke su čak odbile prosidbu zbog loše izabranog prstena. 12 posto žena i dalje bi zamijenile prsten da mogu, a najpopularniji su prsteni s okruglim cirkonom ili dijamantnom, oni s tri kamenčića te oni u stilu zaručničkog prstena Kate Middleton, s plavim safirom.
 
"Ženama je zaručnički prsten važniji nego što muškarci misle. Jako ih je puno spremno financijski doprinijeti za onaj savršeni", istaknuli su iz tvrtke.
 
Glavni razlozi zbog kojih su žene razočarane prosidbom su sljedeći: premalen zaručnički prsten, prosidba bez prstena, partner nije tradicionalno kleknuo, partner nije organizirao posebnu prosidbu te nije tražio dopuštenje roditelja.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.