Haljine MAI by Majda za besprijekoran izgled u svako doba dana

Foto: John Pavlish

MODNA dizajnerica Majda Postružin prvo je sve trendseterice oduševila svojim unikatnim nakitom, s kojim je svaka žena dala poseban pečat svom modnom stilu. 

Široj javnosti postala je poznata kada je Severina nosila štake, koje je Majda posebno ukrasila kristalima i čipkom. Majda u sklopu svog branda MAI by Majda sada donosi modnu kolekciju haljina, majica i suknji, u kojima će žena ostati zapažena na gradskim ulicama ovoga ljeta. 
 
 
Tople, ljetne dane haljine MAI by Majda učiniti će još jednostavnijima i svakoj ženi olakšati besprijekoran izgled u svako doba dana. Modeli su namijenjeni ženi koja se u svakom trenutku želi osjećati udobno, drugačije i privlačno, bez obzira na priliku. Bio to poslovni sastanak, odlazak s djetetom u park, šetnja gradom ili pak noćni izlazak na koktel party, u haljinama MAI by Majda svaka žena upijat će poglede prolaznika.
 
 
Haljine su izrađene od pamučnih materijala u kojima svaka žena može biti nesputana u svojim pokretima. MAI haljine možete kombinirati na visoku potpeticu, tenisice ili pak japanke. 
 
S obzirom da je Mai nakit već osvojio srca brojnih domaćih fashionistica, ne sumnjamo da će i brojne haljine vrlo brzo postati must have u svakom ormaru gradske, urbane djevojke i žene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.