Dokazano je: Muškarci imaju dvije glave, ali nedovoljno krvi da s njima misle istovremeno!

NAPOKON jedno istraživanje koje ima veze sa stvarnim životom! Naime, nizozemski su istraživači "otkrili" da su heteroseksualni muškarci gluplji u prisustvu žena. Da stvar bude bolja, pri samoj pomisli da bi žena mogla biti u blizini, oni značajno smanjuju razinu svojih kognitivnih sposobnosti. Zato nemoj osuđivati svog muškarca kad ti se tijekom svađe obraća na razini osnovnoškolca ili kad "zaboravi" pokupiti djecu iz vrtića - ima znanstveni dokaz da si zapravo ti kriva za njegove neodgovorne navike! Malo suosjećanja molimo, čovjek ipak živi s tobom - koja si žena!

Moždane im stanice odbijaju suradnju kad je žena u blizini

Istraživači sa sveučilišta Radboud u Nizozemskoj, koristili su se Stroop testom koji mjeri odgodu reakcije na određene informacije. Odabrani su muški kandidati zamoljeni da razgovaraju sa zamišljenom osobom, a prilikom i same pomisli da razgovaraju sa ženom, njihove su moždane stanice počele odbijati suradnju. Žene su na tom istom testu dobile izvrsne ocijene, ne obazirući se na potencijalni spol imaginarnog sugovornika. Istraživači su bili dovoljno blagi pa su za loše rezultate okrivili mušku potrebu za razmnožavanjem, no zapravo su htjeli reći da je muški mozak konstantno ometan u radu od strane ženskog roda."Muškarci imaju dvije glave, ali nedovoljno krvi da s njima misle istovremeno", rekao je jednom legendarni glumac Robin Williams, no je li uistinu bilo potrebno uložiti toliko truda i vremena da bi se ova općepoznata istina dokazala?

Iako njihovi penisi često imaju mišljenja, ne znači da im treba dati pravo glasa

Stvarno nije potrebno još više ohrabrivati muškarce da za sva svoja nedjela krive svoje penise i biologiju! Prevarili su svoje partnerice? Pa to je zato što su po prirodi napaljeniji i zato što imaju biološku potrebu uokolo sijati svoje sjeme! Nemilice su buljili u grudi druge žene? Eh, to je zato što su oni vizualna bića! Ne mogu se emotivno vezati? Za to je sigurno kriv "lovački" gen kojeg posjeduju još od vremena kad su ubijali sabljozube tigrove, a evolucija ga je odlučila zaobići u širokom luku!

Istraživanje ne vrijedi?

Uostalom, među 4 znanstvenika koji su provodili istraživanje, našla se i osoba ženskog roda. Zapravo bismo se trebali zapitati koliko je ovo saznanje točno s obzirom na "činjenicu" da je trojici muškaraca sposobnost intelektualnog razmišljanja bila smanjena zbog nazočnosti radne im kolegice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.