Dizajner nakita Mladen Grubić razveselit će čak 15 čitateljica Index Rougea svojim originalnim nakitom!

Foto: Goran Matijašec

DRAGE naše, Dan žena se bliži, a mi smo vas tom prigodom odlučili posebno razveseliti - dizajnerskim nakitom!

Radi se o 15 komada nakita (5 ogrlica, 5 narukvica i 5 naušnica) kojima će ovaj maštoviti dizajner uljepšati kutijicu za nakit 15 naših čitateljica! Pogledajte nakit koji će osvojiti sretne Index Rouge djevojke, a više o Mladenu Grubiću i pravilima prijave pročitajte u nastavku teksta!



O Mladenu Grubiću:

Nakon Urbanih ratnika na Fashion weeku, popularni hrvatski dizajner Mladen Grubić predstavlja atraktivnu, novu kolekciju.

"Naš koncept je svevremenski, a kolekcije koje su prisutne već godinama nadograđujemo koristeći nove materijale. 'Gosti' u našoj kreativnoj kapsuli su likovi iz prošlosti i to je fantastično druženje gdje s pričom nastaju kolekcije koje se neprestano vraćaju. Nakon Urbanih ratnika dobili smo još više teritorija i dogodile su se odlične suradnje... Kao i u svim djelatnostima, tako se i u našem poslu odvila velika selekcija i veseli nas što kvaliteta i posebnost opstaju i traju.", izjavio je Mladen.



Dizajneru u obiteljskom biznisu pomaže i sin Petar, a trenutno su fokusirani na proboj na njemačko tržište u suradnji s partnericama Annikom Zallmann i Evom Humffner te otvaranje svojih galerija na moru (Zagreb, Cres, Novalja i grad Pag), ali i na rad na kolekciji "Džungloidi" koju će ponovno predstaviti kroz uzbudljiv performans.


Pssst! Mladen i Petar surađuju i s legendarnom Josipom Lisac koja njihov nakit rado i često nosi.

KAKO SE PRIJAVITI?

1. Uploadaj svoj omiljen citat o ženama na Index Lajk. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Inspiracija i citati, a pod OZNAKE upiši riječ INSPIRACIJA.
 
3. Prijave traju od ponedjeljka 06.03.2014. do petka 07.03.2014 u 12 sati.

4. Dobitnice nakita objavit ćemo na Index Rougeu, u petak, 07.02.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Grubić i Index Rougea (Mladen Grubić i Dina Plevnik) odabrati će 15 najboljih te odlučiti tko dobiva koji komad nakita.

6. Dobitnice koje žive u Zagrebu nakit mogu podići u salonu Mladena Grubića u Radićevoj 10 u Zagrebu, a ostalima će nakit biti poslan putem pošte. 

Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.