Čupavci i blejzeri bez rukava: Prsluci koji će vladati ove jeseni

Foto: ASOS

AKO još nisi bacila oko na modne trendove koji će vladati ove jeseni, možda će te iznenaditi da se u modu vraćaju prsluci, i to na velika vrata.

Zahvaljujući trendu 70-ih godina, koji će nadolazeće sezone biti apsolutni hit, velik broj slavnih modnih kuća, ali i high street brandova u svojoj ponudi nudi brojne prsluke, a 2 modela ističu se kao apsolutni hit.

Riječ je o čupavim prslucima koji će odlično pristajati curama koje će se prepustiti boho stilu te strogim, dugačkim blejzerima bez rukava koji odlično pristaju šminkericama i poslovnim ženama.

ČUPAVI PRSLUCI

Udobni, čupavi prsluci odlično će nas grijati u hladnijim danima a odlično pristaju i uz jednostavnu kombinaciju traperica i bijele majice s dugim rukavima, lepršavu haljinicu u stilu sedamdesetih, kao i uz debele, uske haljine midi dužine. Prije kupovanja ovakvog prsluka samo promisli - imaš li jaknu ispod koje će on stati?

DUGAČKI BLEJZERI BEZ RUKAVA

Blejzeri bez rukava djeluju ozbiljno i elegantno, a mogu se kombinirati s hlačama, suknjama i haljinama užeg kroja. Dulji modeli bolje pristaju visokim curama, dok bi nešto niže cure trebale birati modele do polovice bedara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.