Celine torbice: Omiljeni modni detalj celebrity cura

OVAJ brand razvio se krajem pedesetih godina na inicijativu bračnog para Celine i Richarda Vipiana. Isprva su započeli s proizvodnjom kožne galanterije, a danas je francuska modna kuća Celine jedna od najluksuznijih i najtraženijih suvremenih brandova koja mami poznate i bogate djevojke diljem svijeta.

Vrlo popularni modeli su bili oni od prošle proljetne sezone, nalik na malene putne torbice. Tim dizajnera kuće Celine preporučio je način nošenja torbica u kojem se izbjegava držanje za ručku i predstavio nošenje torbica pod rukom, u ravnini struka što je zadnje sezone uzelo maha u modnom svijetu, pa možemo i to dodati kao jedan od razloga zašto su svi poludjeli za pismo torbicama koje se nose na potpuno jednaki način.

Celine Trapeze je u posljednje vrijeme jedan od najpopularnijih i najtraženijih modela jer svaka suvremena žena u svojoj torbi nosi pravi mali virtualni ured i treba vrstu torbe koja će jednako odgovarati njenom stilu i osobnosti, kao i stvarima koje mora u nju smjestiti.



Celine Zipper Cabas je model torbe koji je stvoren za dnevne, opuštene kombinacije, a obožavaju ga modeli i trendesterice diljem svijeta. Osoba koja se nebrojeno puta u javnosti pojavila s ovim modelom je australski model i jedan od Victoria's Secret anđela, Miranda Kerr.

Svoje modele Celine torbica odabrale su i Olivia Palermo, Anna Dello Russo, Dakota Fanning, Bar Rafaeli, Rosie Huntigton-Whiteley, te sveprisutna i kontroverzna Lana Del Rey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.