Bella Signorina! Temperamentne Talijanke inspirirale eNVy Room za novu kolekciju

Foto: Šime Eškinja

SENZUALNE, ženstvene i nepokorive - zanosne Talijanke oduvijek su prikazivane kao žene sa stilom koji osvaja, a upravo je to inspiriralo i dvojac eNVy Room za novu kolekciju.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2014/2015 inspirirali su se filmovima Federica Fellinija tvorca klasika kao što su "La Dolce Vita", "8½" i "Juliet of the Spirits" te "posudili" ideju o ženi čija glamurozna odjeća savršeno pristaje vatrenoj osobnosti.

Ovu kolekciju dvojac je prikazao na prošlosezonskom Fashion.hr-u, a nedavno je nastala i kapanja snimljena na čarobnom Hvaru.

Fotografije za novu kampanju snimio je dugogodišnji uzdanik eNVy Rooma, Šime Eškinja, a glavnu junakinju odigrala je Marija Kolak iz agencije Talia.

"eNVy room kolekciju za  sezonu jesen/zima 2014/2015 određuju čipka, suptilne teksture, igre dužinama i retro krojevi koji su posebno naglašeni stylingom u ovoj kampanji. Lepršavi i svjetlucavi materijali rezervirani su za večernju modu pa su tako drapirane maksi haljine bogato nabrane u struku, dok svjetlucave haljine izrađene od zelenih ljuskica i perlica senzualno omataju tijelo otvarajući samo leđa kao zavodljivi detalj koji laska ženskom tijelu.", kažu sami dizajneri.



Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.