8 odličnih trikova sa suhim šamponom za koje nisi imala pojma

Foto: So...?

BEZ suhog šampona naš beauty asortiman nije potpun, a bilo kakvo putovanje bez njega postalo je nezamislivo.

Suhi šampon omogućuje nam da izgledamo kao da imamo svježe opranu kosu u svakom trenutku, a uz njega stiže i mala doza volumena koja je uvijek poželjna kad je kosa u pitanju.

Osim toga, tvoj suhi šampon može poslužiti za još 8 trikova za koje sigurno nisi ni znala:


1. Kad ti šiške podivljaju zbog vlage, na njih nanesi malo suhog šampona, raščešljaj kosu i započni stiliziranje iznova. Suhi šampon dodat će teksturu pa će sa šiškama biti lako rukovati, a rezultat će trajati cijeli dan.

2. Ako ti ukosnice bježe s kose, pošpricaj taj dio s malo suhog šampona i problem je riješen.

3. Bezbojni šampon za suho pranje može ti pomoći da ukloniš neugodan miris iz cipela. Našpricaj unutrašnjost, ostavi preko noći i zatim ujutro istresi ostatke iz cipela.

4. Obrve su ti nemoguće? Pošpricaj malo suhog šampona na prst, stavi na obrve i raščešljaj četkicom.

5. Odat ćemo ti trik za ludi volumen u kosi - suhi šampon našpricaj na kosu koja je još malo vlažna. Osuši kosu sušilom da bude skoro pa suha, ali još malo vlažna i šampon nanesi na kosu po cijeloj duljini. Pričekaj da se kosa osuši do kraja i dobro raščešljaj četkom.

6. Masna mrlja na košulji ili bilo kakvoj tkanini? Suhi šampon (obični, ne onaj namijenjen smeđoj ili crvenoj kosi) pošpricaj na mrlju, pričekaj nekoliko minuta da upije masnoću,  a zatim istresi i operi.

7. Ako želiš valovitu frizuru koja će potrajati cijeli dan i noć, već na suhu kosu nanesi šampon za suho pranje. Kosu normalno isfenira, zatim pošpricaj s malo suhog šampona (nemoj stavljati previše) po cijeloj duljini. Dobro raščešljaj i kreni raditi valove ili lokne.

8. Šampon za suho pranje u boji tvoje kose može privremeno prikriti izrast, ako ne stigneš frizeru.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.