6 stvari koje će ti pomoći da se oporaviš nakon teškog prekida

Foto: Harper's Bazaar

SVATKO se s gubitkom nosi na svoj način.

Često, život nakon prekida može biti itekako bolan, toliko da se neke žene pitaju ima li smisla ponovno se zaljubiti. No, nekako se moraju nositi s tim da su sada same, a ovo je nekoliko najčešćih načina na koje to rade i koji funkcioniraju.
 
1. Vježbanje
 
Pilates, joga, trčanje, teretana, ples... Ti biraš! Mnoge se žene upravo nakon prekida odluče za velike promjene na sebi, a ako to nije boja kose, onda je svakako izgled tijela. Time, osim što postaju zdravije te bolje izgledaju, skreću i misli s ljubavnih jada. A tko zna, možda tako i upoznaš nekog novog.
 
2. Prijateljice i obitelj
 
Sada, više nego ikad, žena ima više vremena za sebe, ali i drage ljude oko sebe. S njima se može smijati, ali i pričati, kad god osjeti potrebu za time, a bliske osobe uvijek znaju dati pravi savjet. Bitno je samo da znaš da nisi sama, što će ti dati snagu za dalje.
 
3. Posao
 
Nekima će možda zvučati čudno, no čini se kako je ponekad u radu doista spas. Iako prekovremeni rad i nije neka poželjna stvar, ponekad nam on pomaže, tako što dulje zaokupljamo svoje misli poslom, a manje ljubavnim problemima. Možda je vrijeme i da započneš neke stvari koje već duže planiraš.

4. Putovanja
 
Bilo da se radi o odlasku na duže vrijeme, godišnjem odmoru ili vikend putovanju. Bitno je samo da se makneš iz okoline, koja te okružuje svakodnevno te vidiš i naučiš nešto novo. Tako ćeš razbistriti glavu te shvatiti da ipak nije sve tako crno.
 
5. Tuga
 
Neće biti lako, no dopusti si da budeš tužna, uplakana, ljuta i bijesna koliko god treba te da danima ne poželiš izaći iz kuće. Skrivanje emocija nikad ne donosi ništa dobro. Uzmi si koliko god vremena trebaš i tuguj. I tome će jednom doći kraj.

6. Spojevi
 
I dok neke žene tuguju u svoja 4 zida, neke vrlo brzo kreću dalje, u potragu za nečim, tj. nekim boljim. Ako osjećaš da si spremna za to, samo naprijed. Nitko ti nema pravo suditi, jer smo svi različiti. Bitno je samo da to radiš radi sebe, a ne radi toga da to dođe do njega i da ga učini ljubomornim. On je svoje napravio i vrlo vjerojatno da ga više nije briga.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.