5 tipova žena koje treba izbjegavati

Foto: Vogue

ZNAMO, inače se u ovakvim naslovima uvijek nalaze muškarci, ali moramo se pomiriti s činjenicom da svijetom hoda i jako velik broj žena koje treba izbjegavati u širokom luku. Ovo je pet najgorih vrsta.
 
Princeza
 
Ona je navikla da je sve po njenom, a kad nije, spremna je napraviti veliku dramu. Princeze su jako naporne kada su u pitanju veze, jer najčešće očekuju najbolje za sebe bez da nude išta zauzvrat.
 
Balavice
 
Najčešće jako mlade cure, ali godine zapravo nemaju puno veze s tim - balavice su cure koje ne žele vezu s muškarcem koji je zainteresiran za njih, nego s onim koji ih uopće ne primjećuju. Obožavaju zločeste dečke i nisu navikle komunicirati s normalnim, odraslim muškarcima.

Djevojka koju moraš zadiviti
 
Postoje žene koje znaju koliko vrijede i koje ne prihvaćaju bilo što, a postoje i one koje imaju nevjerojatno visoka očekivanja od muškaraca. Naravno da ženu na početku treba zadiviti, ali ove o kojima pričamo je nemoguće zadiviti, ma koliko se muškarac trudio.

Ogorčene
 
One koje su se nekoliko puta opekle pa govore da su si muškarci isti. Ogorčene žene često žive u iluziji da su svi muškarci svinje, a zbog toga je veza s njima jako, jako naporna. 
 
Kontrol freak
 
Neki muškarci traže ženu koja će ih kontrolirati i koja će ih gušiti, ali većina ipak traži nekog malo… normalnijeg. Žene koje su ovisne o kontroli u vezi krenu lagano, gotovo neprimjetno, a jednom kad se dovoljno opuste, pretvaraju se u diktatora. 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.