4 modela crnih hlača koje svaka žena treba imati u ormaru

Foto: Instagram, Net-a-porter

INVESTIRANJEM u ove komade, sigurno nećete požaliti.

Kada je u pitanju moda, neke stvari su vječne. Među njima su i crne hlače, koje neke žene često podcjenjuju, no nipošto ne bi trebale.

Naime, njih možete kombinirati na apsolutno sve te za njima možete posegnuti u baš svakoj prilici: za šetnju gradom, spoj, kavu s prijateljicama, ali i za važan poslovni sastanak.

Vjerujemo kako imate barem jedan par u svojim ormarima, no mi vam danas donosimo 4 modela s kojima baš nikada nećete pogriješiti, ako ih nabavite.

1. Trapezice

Ove godine, trapezice su bile jedan od najvećih modnih hitova, a vjerujemo kako ništa drugačije neće biti ni sljedeće. Zaljubljenice u modu kombinirale su ih uz oversized veste, ali i s košuljama i romantičnim bluzama. Morate znati i kako će ovaj model najbolje izgledati uz visoke štikle, no uvijek ih možete obući i na tenisice ili balerinke, kada dođe vrijeme za to.



2. Skinny

Baš poput vječitih skinny jeans traperica, u vašem ormaru bi se trebale naći i jedne crne skinny hlače. Uz vestu i tenisice, spremne ste za obavljanje dnevnih obaveza sa stilom. Uz korzet ili topić otvorenih leđa te štikle, bit ćete spremne za dobar noćni provod.



3. Kožne

Kožne hlače popularne su baš svake godine, a ponovno, možete ih kombinirati u dnevnim i večernjim varijantama. Pronađite one kao stvorene za vas i garantiramo kako će svi pogledati biti na vama.



4. Na crtu

Za sve poslovne dame, tu je elegantan model crnih hlača na crtu, koje se nose sa štiklama, ali i sportskim tenisicama, zahvaljujući brojnim modnim blogericama. Bilo da birate užu ili širu verziju, ni s njima baš nikada nećete pogriješiti.



 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.