3 super načina na koja možeš iskoristiti deo stick

Foto: 123 rf

BEZ dezića ni ne pomišljamo na izlazak iz kuće, no jesi li znala kako ti može pomoći pri još nekim problemima koji nisu vezani za znojenje?

Zahvaljujući glatkoj teksturi koju ostavlja na koži i svojstvima hlađenja, upijanja i sušenja, možeš ga iskoristiti i u ova 3 slučaja:

1. Kako bi spriječila trljanje bedara

Ako se tvoja bedra trljaju jedno o drugo dok hodaš, bilo zbog tipa građe ili koje kilice viška, dezić u sticku za ljetnih bi mjeseci mogao postati tvoj novi najbolji prijatelj. Kad skinemo najlonke, osjećaj trljanja ispod suknje ili suhe haljine može biti izrazito neugodan te dovesti do crvenila, a jedan brzi premaz dezićem po unutarnjoj strani bedara, taj će problem riješiti u trenu. Baš kao što je demonstrirala komičarka Amy Schumer prije izlaska na crveni tepih na Met gali.

2. Kako bi spriječila stvaranje žuljeva u štiklama


Ako nove salonke namjeravaš nositi na gola stopala, svakako isprobaj ovaj trik. Na područje na kojima će se o kožu stopala trljati rub cipela nanesi sloj dezića u sticku. On će napraviti zaštitni sloj koji će te sačuvati od žuljeva i boli.

3. Kako bi spriječila efekt masnog lica


Ne preporučujemo da ovo radiš često, no ako imaš svadbu, važan dejt ili neku drugu prigodu u kojoj želiš ostaviti dobar dojam, a imaš problema s masnom T-zonom, na čelo i bradu nanesi tanak sloj dezića u sticku. Naravno, mora biti potpuno čist kako na lice ne bi stavila bakterije koje će uzrokovati prištiće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.