Zašto trudna mama skače po igralištu i naganja golo dijete?

Foto: Facebook

OTKAKO ste postali roditelj vjerojatno ste postali svjesni da će vam život odsad biti prepun iznenađenja. Uglavnom divnih,ponekad i ružnih, ali jedno je sigurno - s djecom vam nikada neće biti dosadno. Ona će se uvijek potruditi da se zabave, a sada - hoće li i vama to biti zabavno - to više, znate, nije njihov problem.

A kada je život s djecom tako pun iznenađenja nije nas začudila ova mama sa slike. Mama koja unatoč visokom stupnju trudnoće mora hopsati po dječjem igralištu i naganjati svoje dijete koje bježi jer, eto, i samo zna da je napravilo nešto što mami baš i nije zabavno.

Fotka je na kraju dobro nasmijala svakoga tko je ju je vidio i pročitao post:

"Želi li tko možda znati kako sam provela svoj dan? Obavili smo doktora, otišli na doručak u Burger King zbog njihovog igrališta u kavezu gdje su se klinci lijepo igrali. A onda je moja draga Charlie odlučila popeti se skroz na najviši nivo i skinuti se do gola tako da ja se ja ovakva ogromna moram popeti do nje i sakriti tu njenu golu guzu."

Dakle, nije to baš možda skroz svakodnevan problem, ali - roditelji savršeno razumiju.

Čini se puno njih, a posebno nas je zabavio jedan od brojnih komentara koji kaže - "O, pa da, razumljivo. Treba vam 17 minuta da ih obučete, a njima samo pet sekundi da sve to skinu. Takvi su to klinci!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.