Zabavne, otkačene i luckaste: Ovo su Instagram mame koje morate pratiti

NEDOSTAJE vam zanimljivih profila na Instagramu? U vremenu sve veće pojave lošeg sadržaja na društvenim mrežama nudimo vam šest kul, hip, pametnih i zabavnih mama koje biste odmah trebali zapratiti na Instagramu.

1. Christina Brown (@LoveBrownSugar)

Rođena Njujorčanka Christina S. Brown je lifestyle blogerica na web stranici LoveBrownSugar.com koja se fokusira na teme mode i ljepote za žene s naglaskom na samoosnaživanje.

2. Anna Macfarlane (@KidsAreTheWorst)

Anna ima genijalnu ideju pružiti dokaze svima zainteresiranima zašto djeca zbilja jesu najgora. Uz ovaj profil možete pratiti i profile Dogs are the Worst i Things are the Worst. Sva tri profila napunit će vaš feed gomilom smiješnih postova.

3. Amanda Gregory (@Novatree)

Amanda Gregory je domaćica koja podučava svoje troje djece kod kuće. Počela je s profilom @MyTinyTribe, koji je sada privatan, a na gore navedenom profilu prikazuje život svoje obitelji kroz predivan kolaž života i prirode.

4. Amy Webb (@ThisLittleMiggy)

Amy Webb je žena s mnogo talenata, uključujući pisanje, slikanje i fotografiranje, koje sve možete otkriti na web stranici ThisLittleMiggy.com. Isto tako, Amy je majka djeteta s posebnim potrebama. Najmlađa od njezine tri kćeri ima rijetku bolest koja se zove MLRD (Microgastria and Limb Reduction Complex), a o njezinom životu Amy bolno iskreno izvještava svakodnevno.

5. Jess Seinfeld (@JessSeinfeld)

Jess Seinfeld je osnivačica humanitarne organizacije BabyBuggy, autorica nekoliko kuharica i majka troje djece, a ujedno i supruga Jerryja Seinfelda. Njezin profil vrlo je jednostavan, zabavan, luckast i glamurozan.

6. Solange (@SaintRecords)

Solange je jedna i jedina. Samo stisnite "prati", neće vam biti žao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.