Vrijeme je da se tate "osedlaju"

Screenshoot: Facebook

UZ KLOKANICE, marame za nošenje beba i naravno kolica, tržište je izbacilo još jedan super proizvod za sigurno nošenje djece. Stigao je Piggyback Saddle! Ili, u prevedenom nazivu - nosilica za ramena.
 
Proizvod je namijenjen djeci, ne bebama, a omogućuje roditeljima nesmetanu šetnju i uživanje, posebno u gužvi da se dijete ne bi negdje zagubilo, a klincima je čisti užitak svijet konačno promatrati s visine. 
 
Sjedalica može podnijeti opterećenje od oko 22 kilograma, a najbolje od svega jest to da je taj način nošenja djeca tatama često poznat i već odavno provjeren samo što uz Piggyback Saddle konačno mogu imati slobodne obje ruke! A ni dječja guza ne trpi jer dijete sjedi u dovoljno širokoj sjedalici da se mogu stvarno lijepo namjestiti i opustiti. Noge su im privezane uz tatino tijelo i avantura može početi! Sigurno i opušteno. 
 
 
Uz sve to, sjedalica je anatomski izrađena tako da ne trpe ni tate jer dio težišta djeteta pada na tatina prsa, a ne samo ramena kao što je to slučaj kod običnog nošenja djece bez ovakve sjedalice. 
 
Sjedalicu su lansirali iz tvrtke Insider design, a cijena im je od 59 dolara pa nadalje.

 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.