Tata u viralnom videu pokazao kako umiriti uplakanu bebu za 18 sekundi

UMIRIVANJE uplakane bebe ponekad je težak zadatak. Male bebe nas ne razumiju i ne znaju same izraziti što ih muči, što otežava komunikaciju i svodi je na naše pružanje nježnosti i podrške bebi dodirima i umirujućim tonovima, ali često ni to ne pomaže.

Ako su sve potrebe bebe zadovoljene, a ona i dalje plače, stvar se može zakomplicirati za roditelja. Stoga je jedan video koji se pojavio na internetu odlično došao kao ideja za sve zbunjene i izgubljene roditelje, a nije čudo što je vrlo brzo postao viralan.

@tuquedaddy Reply to @king.marcellius I wanna see people try!! Duet this and try if you can!! I wanna see y’all super heroes 🥰🥰🥰 #tuquedaddy #fypシ #parenting ♬ original sound - Tuque Daddy

U TikTok videu, Jonathan, samoprozvani "Tuque Daddy", pokazuje kako jednom rukom drži svog 2-mjesečnog sina, a drugom obavija njegove male ručice preko njegovog tijela u "samozagrljaju". Zatim jednom rukom drži bebine ruke i torzo, a drugom ga drži ispod pelene. Nježno ga ljulja u ovom položaju i dječak se umiri nakon 18 sekundi.

U komentarima je bilo onih koji su se osvrnuli na plač koji je prethodio, za koji su rekli da je vrlo teško podnošljiv, diveći se tati na mirnoći pri provođenju tehnike, a drugi su se osvrnuli isključivo na rezultate, hvaleći tatu za ideju.

Naime, radi se navodno o legitimnoj tehnici kalifornijskog pedijatra dr. Roberta Hamiltona, koji iza sebe ima preko 30 godina iskustva u praksi, a prvi ju je objavio na YouTubeu i prikupio više od 53 milijuna pregleda.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.