Tata se u kupaonici s mobitelom krio od vrišteće djece pa mu žena ugasila WiFi

Foto: 123RF

AKO ste među ljudima koji pretjerano koriste mobitel, znate koliko to druge može izluđivati. No, jedan novopečeni tata blizanaca je pretjerao do te mjere da se bježeći od roditeljskih dužnosti počeo zatvarati u kupaonicu gdje je gledao videa na YouTubeu. 

Njegova supruga na Redditu je otkrila da ju je to toliko razbjesnilo da je na kraju počela gasiti WiFi u njihovom domu.

“Roditelji smo blizanaca mlađih od godinu dana. Svaki put kad bi trebao nešto raditi s djecom, on pobjegne u kupaonicu. Bilo da im treba promijeniti pelenu, zabaviti ih ili nahraniti, njega nema”, pojadala se anonimna majka.

Iako oboje koriste roditeljski dopust, ona tvrdi da obavlja 80 posto obveza dok se on skriva u kupaonici. 

“Pije lijekove zbog kojih inače duže sjedi na WC-u, ali kad sam se požalila da je to u posljednje vrijeme duže nego inače i da bi trebao otići liječniku, odbio je. Onda sam shvatila da uvijek sa sobom nosi mobitel. Gleda videa na YouTubeu”, pojašnjava pa dodaje da se jednim odlaskom u kupaonicu ondje zadržava otprilike 25 minuta. 

“Nekad i duže, nikad kraće. Ja zagrijem bočice, promijenim djetetu pelenu, nahranim ga, polegnem u kolijevku, a onda sve to obavim i s drugim, a on još uvijek ne izlazi”, tvrdi. 

Počela je pratiti koliko često njen suprug odlazi u kupaonicu, koliko se tamo zadržava, a onda odlučila napraviti drastičan potez.

“Od danas imam novo pravilo. Ako je u kupaonici više od deset minuta, gasim WiFi. Nije bio ondje više od 15 minuta, ali vidim da je zabrinut. Misli da sam nerazumna”, zaključuje uz pitanje ljudima što oni misle o cijeloj situaciji. 

Većina ljudi se složila da je takva metoda u redu kao jednokratna kazna, ali i da bi trebala biti znak da su njihovi odnosi narušeni.

“Kakav čovjek bježi u kupaonicu dok djeca vrište i ostavlja ženu samu? Zaslužio je to”, jedan je od komentara.

“Preporučujem vam bračnog savjetnika”, savjetovao je otac troje djece.

Mnoge žene su priznale da su i njihovi bivši muževi radili istu stvar.

“Jednom je bio u kupaonici čak tri sata. Nije imao medicinski razlog, jednostavno je sebična osoba”, napisala je jedna žena. 

Neki su joj poručili da je pasivno-agresivna i da bi s njim o problemu trebala razgovarati kao odrasla osoba, a ne se ponašati djetinjasto i gasiti WiFi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.