Svi pričaju o trudničkim fotografijama supruge Jasona Biggsa

Foto: Instagram

JASON Biggs, glumac kojeg pamtimo iz Američke pite, i njegova supruga Jenny Mollen očekuju još jedno zajedničko dijete i jako su uzbuđeni jer beba treba stići za tjedan dana.

No, dok će većina trudnica u 39. tjednu trudnoće objaviti klasične fotografije slatkog iščekivanja, Jenny je očito imala nešto drugo na pameti.

Ona se slikala gotovo gola, u gaćicama boje kože, a grudi joj prekrivaju samo ruke "nevidljive osobe". Naravno, to su ruke Jasona Biggsa, koji je pomogao snimiti bolji selfie nakon što je sama nekako uspjela prikriti škakljive dijelove kad se prije toga uslikala u kupaonici.

Iako je pod solo fotografijom napisala: "Sad je službeno, trbuh mi više ne stane u ogledalo", javnost je reagirala, kao i na prethodnu fotografiju. No, iako nije nimalo čedna na fotografijama, nitko u njima nije vidio ništa negativno.

Mnogi su je pohvalili da izgleda super seksi za 39. tjedan trudnoće. Drugi se čude njenom malom trbuhu, a među brojnim obožavateljima našla se i jedna obožavateljica koja je komentirala: "Da sam ja izgledala ovako savršeno u 39. tjednu trudnoće, ne bih se ni trudila oblačiti. I do trgovine bih išla samo u donjem rublju!".

Jason i Jenny imaju trogodišnjeg sina Sida, koji već pomalo shvaća da će dobiti brata. Ranije su mu, baš u stilu Američke pite, objasnili kako se prave djeca...

... a sad čekaju da se braco konačno rodi, da Sid shvati i "ostatak". "On trenutno misli da će dobiti poklon, neku bebu koja će možda biti od čokolade", našalili su se u svom stilu.

A sve to uopće nije neobično kad znamo o kakvom se paru radi. Njega znamo kao šaljivca, no možda je Jenny čak i bolja! Ona je inače glumica, ali Amerika je zna i kao najnagrađivaniju autoricu New York Timesa, a piše i za druge američke časopise.

Ne čudi stoga što je cijela trudnoća, barem dio koji su pokazali javnosti, protekla u šaljivom tonu, kojeg će razumjeti mnogi roditelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.