Sreća nakon traume: Alec i Hilaria Baldwin otkrili spol petog djeteta

U OBITELJI Baldwin zavladalo je opće veselje kada su prije mjesec dana doznali da stiže prinova. Ova vijest iznenadila je javnost jer je Hilaria Baldwin, supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, samo pet mjeseci prije toga prošla kroz traumatično iskustvo pobačaja.

Sada su otkrili i spol petog djeteta. Hilaria je na Instagramu objavila video kojim je otkrila da će postati roditelji djevojčice.

Nakon što je 35-godišnja Hilaria objavila da će ponovno postati majka, jedan korisnik ju je upitao zbog čega takve vijesti zvijezde objavljuju u ranom stadiju trudnoće.

“Zašto riskirati i izlagati trudnoću u tako ranoj fazi umjesto sačuvati privatnost? Slavni su stvarno čudni”, napisao je.

Hilaria je stala u obranu svoje odluke i objasnila razloge.

“Lakše mi je da novinari uzmu sami fotografije s mog profila, nego da me paparazzi slijede uokolo”, odgovorila je.

Podsjetimo, Baldwin je na proljeće doznala da je trudna, međutim u jednom trenutku otkucaji srca više se nisu čuli. Zbog toga se podvrgnula dilataciji i kiretaži maternice.

61-godišnjem Baldwinu ovo će biti šesto dijete jer iz prethodne ljubavne veze ima 23-godišnju kćer Ireland, a s Hilarijom je dobio šestogodišnju Carmen Gabrielu, četverogodišnjeg Rafaela Thomasa, trogodišnjeg Leonarda Angela Charlesa i 16-mjesečnog Romea Alejandra Davida.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.