Slavni glumac zaključio: "Nikada neću biti cool svojoj djeci, a ni vi svojoj"

Foto: Instagram

GOSTUJUĆI u ''The Ellen DeGeneres Showu'' holivudski glumac i redatelj Liev Schreiber je zaključio kako se odavno pomirio s neizbježnim - njegova djeca ne smatraju da je cool.

"Ne poznajem nikoga tko je cool svojoj djeci", požalio se Schreiber, ali mu DeGeneres nije povjerovala. Kako je voditeljica istaknula, glumac je posudio glas likovima u dva prošlogodišnja najbolja animirana filma, a to su ''Pseći otok'' i ''Spiderman: Novi svijet''. No ni to nije impresioniralo njegove sinove Alexandera Petea i Samuela Kaija.

Kako kaže, jednostavno je odustao od pokušaja da impresionira vlastitu djecu. 

Prije otprilike četiri godine je shvatio da uopće ne sudjeluje u stvaranju sadržaja za djecu te je svojim agentima rekao da želi raditi na animiranim filmovima. 

"Od tad sam dobio uloge u nekim zaista odličnim animiranim filmovima, ali reakcija moje djece je u stilu: 'Da, ali ti si samo glas.' Ne zanima ih ni što sam jedan od glavnih likova", ispričao je glumac.

Također, ispričao je kako je njegov stariji sin zahvaljujući njemu upoznao repera Lil Waynea te se poželio fotografirati s njim. Liev je, potpuno naivno, pomislio da je ok da i on bude na fotografiji, ali ga je sin zamolio da se makne. Još jedan dokaz da nije dovoljno cool.

Osim toga, brine ga i to što će njegovi dječaci uskoro ući u tinejdžerske godine. Kako se našalio, ne želi tinejdžere pa bi ih u dobi od otprilike 13 godina mogao proslijediti nekom drugom.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.