Slavna pjevačica ima baš dobar beauty savjet za friške mame

Foto: Splash/Instagram

ZNA iz iskustva, za ono vrijeme kad zbog bebe ne stignete brinuti o sebi.

Ako mislite da slavne mame imaju više vremena od vas, da ih njihove bebe puste da se na miru istuširaju? U krivu ste. I one "pate" od istog sindroma.

No svatko ima neki svoj trik s kojim se uspješno bori protiv nedostatka vremena.

Sve to dobro zna i ljupka Cheryl Cole, bivša članica grupe Girls Aloud koja je na proljeće rodila svog prvog sina.

Od tad se nije pojavljivala u javnosti niti je pričala o iskustvima majčinstva, sve dok nedavno nije dala intervju za američku radijsku postaju "This Morning".

Intervju još nije emitiran, ali je i najava dosta toga rekla.

34-godišnja Cheryl u intervjuu će pričati o svom trenutnom životu, kako je mikrofon zamijenila pelenama te kako je sad usredotočena na neke druge stvari, osim karijere. 

Trenutno uživa u sinu kojeg su ona i njen partner Liam Payne nazvali Bear. Kladimo se da malenog zovu Little Bear, iako malena grudica već zadaje puno posla "mami medvjedici". O tome je i pričala u intervjuu, kako joj se životna rutina u potpunosti promijenila te koliko sada uopće mari za svoj izgled. Iako više ne stigne brinuti o sebi kao prije, definitivno se nije opustila.

Tada je otkrila svoj trik za divnu, hidratiziranu kožu čak i onda kad se ne stigne propisno istuširati. Tajna je u uljima koje nanosi na kožu lica, tijela i kosu. Najviše voli kokosovo ulje koje nanosi za vrijeme tuširanja jer više nema vremena mazati se nakon brisanja. Uljem je doslovno zamijenila losione, kremice i regenerator, a koža i kosa blistaju joj kao da ima sve vrijeme svijeta da im se toliko posveti.

Mame, čule ste!

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.