Šest pravila kojih se moraju pridržavati Ronaldova djeca, treće će vas šokirati

SVAKI roditelj želi najbolje za svoje dijete, a ni slavni nogometaš Cristiano Ronaldo nije iznimka. Proslavljeni napadač ima visoke standarde kada je u pitanju odgoj, a naglasak je na zdravom načinu života i strogo planiranoj prehrani.

Ronaldo je 2010. dobio sina Cristiana Ronalda Jr.-a, a identitet njegove majke, koja uopće nije uključena u dječakov život, nije želio otkriti. U lipnju 2017. uz pomoć surogat-majke dobio je blizance Evu i Matea, a u studenom iste godine sa zaručnicom Georginom Rodriguez kćer Alanu. U travnju 2022. Georgina je rodila blizance Angela i Bellu, no dječak je ubrzo nakon rođenja preminuo.

Pogledajmo kako Ronaldo i Georgina odgajaju svoje petero djece.

1. Cristiano Ronaldo Jr. trenira nogomet nekoliko sati dnevno

U Netflixovom dokumentarcu I Am Georgina slavni je nogometaš istaknuo koliko je važno pokazivati ljubav i dobrotu prema djeci te kako ih nikada neće prisiljavati da nešto rade. S druge strane, njegov sin trenira nogomet nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je u istom dokumentarcu dodao kako on može postati veliki nogometaš ako ostane posvećen sportu. Također, sin je od oca naučio da se tušira hladnom vodom i da ne jede brzu hranu.

2. Ronaldo i njegova djeca vode zdrav, ali rigorozan život

"Slijedim visokoproteinsku prehranu s puno zdravih ugljikohidrata, cjelovitih žitarica, voća i povrća i izbjegavam slatkiše", opisao je svojedobno svoju prehranu Portugalac. Također, Ronaldo nikada ne konzumira gazirana pića te pije puno vode, a takav način prehrane vrijedi i za ostatak njegove obitelji.

3. Ronaldova djeca vježbaju nakon što pojedu slatkiše

Unatoč strogoj prehrani, Ronaldova djeca s vremena na vrijeme smiju uživati u ponekoj deliciji. U kolovozu 2016. Ronaldo je objavio video tada šestogodišnjeg Ronalda Jr.-a kako trči na traci uz riječi: "Jeli smo sladoled, sad je vrijeme za tjelovježbu."

4. Ronaldo ulaže u obrazovanje svoje djece

Ronaldova djeca upisana su u prestižnu školu za milijunaše u Portugalu, koju se smatra jednom od najboljih u zemlji, potvrdili su ove godine portugalski mediji.

5. Ronaldova djeca trebaju puno prostora i privatnosti

Ronaldova zaručnica Georgina u dokumentarcu je spomenula kako njihovoj obitelji treba luksuz, ne samo kod kuće već i na putovanjima.

"Trebamo mnogo soba, privatni bazen, lak pristup marini koja može primiti mali čamac i veći komad zemlje kako ne bismo morali napuštati vilu ako želimo djecu izvesti u šetnju", rekla je Georgina.

6. Ronaldo provodi strogi higijenski režim

Ronaldova fizička aktivnost i prehrana nisu jedino čega se njegova djeca moraju pridržavati. Važna je i osobna higijena. Tako je nogometaš svojedobno na Instagramu podijelio video u kojem provjerava jesu li svi njegovi mališani oprali ruke prije jela.

Ni Georgina ne može raditi što hoće

Iako se dugo pisalo da Georgina mjesečno od svog partnera dobiva 100.000 eura džeparca, istina je da je taj novac prvenstveno namijenjen djeci. Njime se plaćaju namirnice, trening, školarina i sve ostalo što im je potrebno. Ono što ostane Georgina može potrošiti na sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.