Rihanna otkrila kakav stil majčinstva planira prigrliti: Mislim da ću biti psiho

OSIM što je pjevačica nagrađivana Grammyjem i ikona stila, Rihanna pozornost privlači otkako je obznanila svijetu da je trudna. Otkrila je za Elle da je u trećem tromjesečju trudnoće i objasnila je kakva majka želi biti.

Objasnila je svoj pristup uspoređujući se s likovima iz Pravih kućanica: "Heather Dubrow je tako šik mama", rekla je. "Volim način na koji jednostavno dopušta svojoj djeci da budu ono što jesu. I to me stvarno inspirira."

Međutim, prema Rihanninim riječima, ona sebe vidi više kao Teresu Giudice: "Ali Teresa iz Jerseyja je ozbiljna kad su u pitanju njena djeca." Naime, Giudice je lik koji prevrne stol kad je netko razljuti. "Ona će vas sravniti sa zemljom za svoju djecu", nastavila je Rihanna. "I to jako dopire do mene jer se osjećam kao da ću biti takva mama. Psiho po tom pitanju."

Također je podijelila najbolje savjete koje je dobila u posljednje vrijeme: "Vjerojatno je najbolji savjet da sada spavam jer neću imati puno prilike za to kasnije", rekla je. "Moram poraditi na tome prije nego što bude kasno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.