Princeza Charlotte krenula u školu u pratnji brata, mame i tate

PRINCEZA Charlotte, kći britanskog princa Williama i njegove supruge Kate, u četvrtak je krenula u školu, pridružujući se svom starijem bratu princu Georgeu u školi u jugozapadnom Londonu. 

Četverogodišnja Charlotte, odjevena u školsku uniformu, držala je majku za ruku dolazeći u školu, a s njom su na prvi dan bili i otac i stariji brat George (5).

U skladu sa striktnim pravilom škole da kosa duža od ramena mora biti vezana, Charlotte je imala konjski repić. Na leđima je nosila ruksak s privjeskom jednoroga.

Učiteljica Helen Haslem rukovala se s Charlotte koja je balansirala na vrhovima prstiju predstavljajući se, pod budnim okom majke Kate.

Charlotte, praunuka kraljice Elizabete, četvrta je u liniji za tron. George (5) je treći, njihov otac William drugi i djed princ Charles prvi.

Školu Thomas’s Battersea pohađa 560 djevojčica i dječaka u dobi između 4 i 13 godina, a godišnja školarina za četverogodišnjake iznosi oko 19.000 funti.

Račun za Charlotte bit će nešto niži jer je drugo dijete u obitelji u istoj obrazovnoj ustanovi.

Učitelji djevojčicu neće morati oslovljavati kao princezu. Za svoje vršnjake bit će samo Charlotte. Kad je u pitanju prezime, stvar je malo kompliciranija, no ako odluče primijeniti isto pravilo kao i kad je George u pitanju, bit će poznata kao Charlotte Cambridge.

Treće dijete vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, princ Louis, proslavio je u travnju prvi rođendan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.