Poznata starleta priznala da joj se najstarija kći ponaša kao jedinica

Foto: Instagram, EPA-EFE

KIM Kardashian ima problema s petogodišnjom kćeri North.

Djevojčica od prosinca 2016. nije jedinica, no još uvijek se s tim ne može pomiriti. 37-godišnja Kim priznala je da North osjeća animozitet prema dvogodišnjem bratu Saintu i osmomjesečnoj sestri Chicago.

“Cijelo vrijeme se ponaša kao da je jedinica. Mislim da je pomalo zbunjena. Nije ljubomorna, nego se ponaša kao da je cijeli svijet njen. Neki dan mi je rekla da trebamo novog brata da bi je Saint ostavio na miru. Objasnila je da bi onda cure bile na jednom kraju kuće, a dečki na drugom”, rekla je reality zvijezda u podcastu Pretty Big Deal Ashley Graham.

“Na vratima joj stoji natpis: ‘Pristup zabranjen dječacima’. Ne da Saintu da zakorači u njenu sobu. Ako to učini, rat je u kući”, dodala je.

Kim je to smiješno jer svoju kći smatra divnim bićem. Sačuvat će joj svoje haljine kojima se petogodišnjakinja već sada divi.


“North je ušla u moj ormar i pitala me može li ih imati kad odraste. Tražila je zlatnu haljinu koju sam nosila ove godine na Met Gali. Rekla sam joj da je može odjenuti za maturalnu večer. Neka se samo nada da će biti otprilike moje visine”, izjavila je Kim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.