Poznata mama priznala da teško podnosi izvantjelesnu oplodnju: "Depresivna sam"

SLAVNA komičarka i glumica Amy Schumer i njen suprug Chris Fischer su prošle godine početkom svibnja prvi put postali roditelji. Tijekom trudnoće je na društvenim mrežama dijelila anegdote vezane uz svoje "blaženo stanje", zbog čega se mnogima činilo da njena trudnoća traje vječno. Kako je rodila samo nekoliko sati prije Meghan Markle, našalivši se kako je na svijet donijela vlastitu kraljevsku bebu.

Na Instagramu je podijelila čak i fotografiju sina Genea Attella koja je nastala samo nekoliko sekundi nakon njegovog rođenja, a jednom prilikom je otkrila i da porođaj nije bio onakav kakvom se nadala.

Brutalno iskreno, baš kao i uvijek do sada, odlučila se dotaknuti i proširenja obitelji. Na iznenađenje mnogih, Amy je priznala da upravo prolazi kroz in vitro fertilizaciju, odnosno izvantjelesnu oplodnju (IVF).

"Depresivna sam i emotivna. Ako je netko to prošao i imate neki savjet ili želite sa mnom podijeliti svoje iskustvo, molim vas učinite to", napisala je te je čak odlučila napisati svoj privatni broj telefona.

"Zamrzavamo moje jajne stanice i smišljamo što učiniti da Geneu podarimo brata ili sestru", dodala je.

U svega nekoliko sati njezini obožavatelji su više od 28 tisuća puta komentirali fotografiju na kojoj su vidljivi ožiljci od carskog reza, ali i postupka kroz koji Amy upravo prolazi.

"Prošli smo kroz sve to i isplatilo se", poručila joj je jedna od pratiteljica.

No, bilo je i onih koji su joj pružili podršku na drugi način.

"Mojoj kćeri je odlično i bez brata ili sestre. Nismo mogli imati više djece i ljudima jednostavno kažemo da smo prestali raditi na djeci kada smo vidjeli da je naše prvo dijete savršeno", napisala je jedna od njezinih obožavateljica.

Ipak, njezin komentar se ne sviđa svima te su je upozorili "da takve izjave nimalo ne pomažu ljudima koji se bore s neplodnošću".

Na kraju, najviše je onih koji su istaknuli da ih "oduševljava činjenica što je Schumer javno progovorila o svim problemima s kojima se žene susreću tijekom nastojanja da ostanu trudne".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.