Popularni glumac otkrio da mu je kći vegetarijanka, ali ovome ne može odoljeti

Foto: EPA-EFE, Instagram

GOSTUJUĆI u podcastu Table manners with Jessie Ware koji vode poznata pjevačica i njezina majka Lennie Ware, David Schwimmer, glumac najpoznatiji po ulozi Rossa u seriji Prijatelji, izjavio je da se njegova osmogodišnja kći Cleo deklarira kao vegetarijanka, i to prema vlastitom izboru.

Cleo je imala samo pet godina kada je samoinicijativno odlučila da će izbaciti meso iz svoje prehrane. Odluci je prethodila rasprava između Cleo i njezine majke, umjetnice Zoë Buckman od koje se Schwimmer rastao 2017. godine.

“Ona je vegetarijanka. Samodeklarirana vegetarijanka”, izjavio je glumac.

”Imala je četiri ili pet godina kada je to odlučila. Samo je rekla: 'Ja sam vegetarijanka.' Mislim da je bila negdje s mamom i raspravljala o vegetarijanstvu i pravima životinja kada ju je valjda samo pogodilo”, pojasnio je Schwimmer te dodao da djevojčica nikad nije pretjerano voljela jaja i mliječne proizvode, iako i danas ima jednu slabost kojoj, bez obzira na vegetarijanstvo, ne može odoljeti.

“Iako je vegetarijanka, ne može odoljeti pilećim medaljonima i iznutricama”, priznao je 53-godišnji glumac prije nego što je dodao da je za Cleo već probao kuhati i alternativna bezmesna jela da nadomjeste piletinu.

Tijekom razgovora David se prisjetio i svog bar micvaha kada je imao 13 godina. Rekao je da se, iako je odrastao u tradicionalnoj židovskoj obitelji, kasnije u životu hrvao s idejom da mu je taj obred označio ulazak u muškost. Kada su ga pitale hoće li i Cleo imati svoj bar micvah, glumac je rekao da sumnja u to.

“Mislim da je to osobna odluka pojedinca i nikad je ne bih tjerao na to ako sama nije svjesna što obred označava”, izjavio je Schwimmer.

“Ako jednog dana, kada odraste te postane obrazovana i informirana žena, i dalje to bude željela, naravno da ću ju podržati. To je njezina odluka i mislim da tako mora biti”, zaključio je Schwimmer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.