Djeca pjevačice pokazala mišićave trbuhe, ljudi se zgrozili

COUNTRY zvijezda Jessie James Decker tijekom vikenda je objavila fotografiju svoje troje djece s odmora. Osmogodišnjakinja, sedmogodišnjak i četverogodišnjak imaju vidljive trbušne mišiće, što je većina odmah primijetila. Tako su se krenule nizati kritike da djecu forsira na treniranje kako bi preko njih ostvarila svoje ambicije.

34-godišnja pjevačica odlučila je odgovoriti pa je rekla da njezina djeca takve mišiće duguju "obiteljskoj genetici i elitnom fizičkom treningu".

"Nisam imala pojma da će fotografije izazvati takvu reakciju. Neki me optužuju da fotošopiram trbušne mišiće svoje djece ili da ih previše treniram. Koliko je svijet postao bizaran. Propovijedamo o pozitivnosti tijela i prihvaćanju, a moja djeca su čudna jer genetski imaju izražene mišiće", riječi su koje je podijelila sa svoja 4.2 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ističe da djecu želi odgojiti tako da se ponose svojim izgledom, a to što treniraju je njihov izbor.

"Ponosna sam na njih i ohrabrujem ih da žive svoje snove", dodala je.

Jessie i Eric Decker u braku su od 2013. Njihova kći Vivianne trenira gimnastiku, a sedmogodišnji Eric Jr., po uzoru na svog tatu, američki nogomet, dok se najmlađi Forrest bavi plesom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.