Ovo je pet najboljih viralnih roditeljskih trikova 2021.

Foto: TikTok

GODINU na izmaku obilježili su brojni roditeljski trikovi. Korisni savjeti koje smo čuli olakšat će nam svakodnevicu i narednih godina. 

Evo koji su viralni trikovi bili najpopularniji.

1. Trik zbog kojeg mame koje se izdajaju više neće plakati nad prolivenim mlijekom

Tiktokerica Ashley Newton podijelila je jednostavan, a odličan trik zbog kojeg su se mnogi zapitali kako se toga nitko nije ranije sjetio. Ona u bočicu u koju se izdaja stavi vrećicu za izdojeno mlijeko i nakon obavljenog posla je izvadi te zatvori. 

@unlicensedtomom

All this wasted time washing pump parts 💀 #RedBullDanceYourStyle #MyHobby #NeonShadow #momhack #breastfeeding #pumping

♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

2. Kako postaviti dječju autosjedalicu što je čvršće moguće? 

Ovo je bio jedan od najtraženijih roditeljskih savjeta 2021. godine. Video prikazuje Joni, mamu i certificiranu tehničarku za sigurnost djece, kako postavlja autosjedalicu tako da bi ona bila čvrsta. 

@nosweatseatcheck

May is CPST month! ##carseatsafety ##forwardfacing ##installation ##latch ##toptether ##momsoftiktok ##dadlife ##parenting

♬ Spongebob - Dante9k

3. Trik zbog kojeg roditelji više ne strahuju kad djeci daju mobitel u ruke

Maleni prsti lako se razigraju i na pametnom telefonu naprave nered. Osim što mogu nekoga nazvati, djeca ponekad slučajno pošalju nerazumljivu poruku vašem nadređenom ili klijentu.

Postoji način da se to spriječi i upravo zbog toga je trik s TikToka postao hit među roditeljima koji posjeduju iPhone. Postoji način da zadržite kontrolu nad zaslonom svog telefona čak i kad se nalazi u rukama vašeg djeteta.

@melissajean1223

Sometimes screens allow us to get something done so 🤪 #sorrynotsorry #parenthack #iphone #screentime #momminainteasy #newmom

♬ original sound - Melissa Jean

4. Trik "kuhano jaje" otkriva treba li potražiti pomoć ako vam se dijete udarilo u glavu

Prepoznati treba li dijete medicinsku pomoć kad se udari u glavu vrlo je jednostavno pomoću jednog trika. Tim australskih medicinskih sestara koje stoje iza stranice CPR Kids kažu da se dijete, ako je kvrga čvrsta poput kuhanog jajeta i nije popraćena pospanošću, povraćanjem ili čudnim ponašanjem, može vratiti igri. Međutim, ako je kvrga mekana, poput avokada spremnog za pretvaranje u umak guacamole, morate posjetiti liječnika što je prije moguće. 

5. Baka podijelila trik kojim se služi kako nikad ne bi zaboravila unuka u autu

Sve češće čujemo priče roditelja koji su djecu zaboravili u automobilu. To se može dogoditi bilo kome, a posljedice mogu biti kobne, posebno tijekom vrućina koje vladaju u ljetnim mjesecima. Djeca su nevjerojatno osjetljiva na vrućinu i zato mjere poput parkiranja u hladu i ostavljanja otvorenog prozora ne znače da se tragedija neće dogoditi.

Baka Kristy Wilson odlučila je podijeliti trik kojim se koristi kako nikad ne bi zaboravila unuka na stražnjem sjedalu. Ona vozi sa samo jednom cipelom. Kad se parkira, iz automobila izlazi polubosa te otvara stražnja vrata, gdje se u autosjedalici, pokraj njenog unuka, nalazi druga cipela.

@pinkjeepgirltx

Tips! Do not forget your infant in the hot car the summer.

♬ original sound - Kristy Wilson
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.