Ove poznate mame su uspješno tajile trudnoću

PREMDA izloženi očima javnosti, mnogim poznatima i slavnima polazi za rukom neke dijelove života tajiti iznenađujuće dugo. Ove slavne majke su dugo uspijevale skriti svoju trudnoću, a neke su u tajnosti i rodile. 

Beyonce 

Mjesecima je ova slavna diva krila svoju prvu trudnoću. Konačno je ponosno pokazala trbuh na MTV Music Awardsima u LA-u 2011. godine. 

Ana Kurnjikova 

Bivša tenisačica i njen suprug Enrique Iglesias su bili iznimno uspješni u skrivanju trudnoće, dvaput. Za trudnoću s blizancima javnost je saznala nakon što su djeca već bila rođena 2017. godine, a na dan rođenja djece par je na društvenim mrežama objavio slike s vožnje brodom. Treće dijete rodilo se 2020. godine. Potpuno tajnoviti i po pitanju svog bračnog statusa, svoj privatni život drže daleko od medija. 

Kylie Jenner 

Ova zvijezda Instagrama je poduzela sve potrebne mjere da zaštiti privatnost svoje prve trudnoće. Javnost je za nju saznala tek kad je sama Kylie objavila sliku netom nakon poroda. Drugi put nije bila toliko tajnovita i obznanila je da očekuje drugo dijete s reperom i producentom Travisom Scottom prije nekoliko tjedana. 

Amanda Seyfried 

Ova američka glumica je odlučila svoju drugu trudnoću zadržati za sebe i svoje najbliže, uspjevši u tome do nakon rođenja svog sinčića. Sa suprugom i kolegom Thomasom Sadoskim ima još kćer rođenu 2017. godine. 

Gigi Hadid 

Američki model uživa svjetla reflektora i svoje privatne fotografije rado dijeli na društvenim mrežama, ali u trudnoći je odlučila uživati samo sa svojim partnerom Zaynom Malikom. Ipak, nije izdržala do kraja trudnoće, jer su mediji o tome već nagađali, a ona sama potvrdila prilikom gostovanja kod Jimmyja Fallona. 

Eva Mendes 

Eva i njen suprug Ryan Gosling neodoljiv su par, ali pojedinosti iz njihovog obiteljskog života ljubomorno čuvaju unutar svoja četiri zida. Svoju prvu trudnoću je tajila gotovo do kraja. Nakon brojnih upita fanova na društvenim mrežama o razlozima tolike tajnovitosti, Eva je na neke odgovorila, objašnjavajući da u dogovoru sa svojim suprugom pojedinosti o svojoj obitelji drži za sebe jer im tako više odgovara. Par se rijetko viđa zajedno u javnosti, na što je ona komentirala da obiteljske trenutke radije provode u svojoj kući s djecom. 

Embed from Getty Images

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.