Ove bebe influenceri u jednom danu zarade više nego itko od nas u mjesec dana

Foto: Instagram

RODITELJI vole dijeliti fotografije svoje djece i hvaliti se njima, a neki su to uspjeli pretvoriti u unosan biznis. Njihova djeca stekla su vojsku pratitelja i postala influenceri pa sad u jednom danu zarade više od većine nas u mjesec dana.

Noah Tavares

Dječak poznat na Instagramu kao @euamonono toj društvenoj mreži priključio se odmah po rođenju. S više od milijun pratitelja i u prosjeku 44.700 lajkova po fotografiji, jednom sponzoriranom objavom zaradi nešto više od 30 tisuća kuna.

Marleigh Grant

Ova djevojčica u prosjeku jednom objavom skupi 15 tisuća lajkova. Marleigh ili @theyeetbaby prati 1.1 milijun ljudi, a cijena sponzorirane objave na njenom profilu stoji oko 30 tisuća kuna.

Halston Blake Fisher

Dvogodišnja slatkica ima preko 613 tisuća pratitelja i jednom objavom zaradi do 20 tisuća kuna. U prosjeku njene objave imaju 50.4 tisuće lajkova.

Drew Hazel

Ova djevojčica poznata je po svom divnom osmijehu zahvaljujući kojem je počela zarađivati. Jedna objava na njenom profilu procjenjuje se na 16 tisuća kuna.

Flavia Louise

Flavia je na našem popisu najmanje plaćena mala influencerica. Sponzoriranom objavom zaradi 7500 kuna, što je i dalje puno više nego što mnogi uspiju priskrbiti nakon što cijeli mjesec provedu na radnom mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.