Ovaj mobilni ctg poželjet će baš svaka trudnica

Foto: Bloomlife 

KAKVA revolucija za sve mame svijeta! Nema trudnice koja se ne plaši trudova, i koja se ne boji da neće znati prepoznati prave od lažnih trudova te da neće znati prepoznati kada je vrijeme za odlazak. Uz ovaj mini mobilni aparatić prikopčan na vaš trbuh i pametni telefon koji vam svaki put očita kontrakciju, više nema straha. Porod je počeo, sada možete same pratiti svaki svoj trud i znati točno što se događa. 

Aparatić senzorom javlja podatke, a na zaslonu se očitava vrijeme trajanja, jačina te razmak između trudova tako da više nije potrebno pamtiti i mjeriti vrijeme. Stvarno zvuči fenomenalno jer osim boli koju trudovi uzrokuju žene prije poroda više se zapravo boje te panike oko trudova - posebno kada oni traju i traju. Ponekad znaju trajati danima. I takvim rodiljama ovakav bi aparatić stvarno mogao biti spas. 

Mobilni mali ctg na tržištu se može naći pod nazivom Bloomlife, a prvi je put predstavljen na nedavnom Consumer Electronic Showu. Naravno, inovacija ima jednu manu - cijenu. Možete ga iznajmiti na mjesec dana po cijeni od 149 dolara. Ili se nadati širokoj potrošnju i smanjenju cijene za period kada će vam možda trebati. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.