Ova nevjerojatna gesta vozača autobusa će vam uljepšati dan

LJUBAZNI vozač autobusa skrenuo je s puta kako bi osigurao da se 11-godišnja djevojčica sigurno vratila kući nakon što je ušla u krivi autobus.

Zbog ove velikodušnosti, majka male Megan, Patti O'Connell, pohvalila je vozača koji je njezinu kćer dovezao kući, prenosi portal Mirror.

Naime, Megan je trebala sjesti u autobusnu liniju 418, ali kako se žurila, zabunom je sjela u 414 i otišla u smjeru suprotnom od kuće.

Kad je njena majka shvatila da djevojčica kasni kući, nazvala ju je i pitala gdje se nalazi, ali Megan se jako uplašila i zaplakala te nije bila u stanju opisati lokaciju.

"Zvala sam je jer nije došla kući na vrijeme i počela sam se jako brinuti kad mi nije mogla odgovoriti gdje je. Bila je u šoku i plakala i koliko god puta da sam je nešto pitala, jednostavno mi nije odgovarala", rekla je Patti.

Vozač autobusa Paul Comber čuo je uplakanu i uplašenu djevojčicu te je preuzeo razgovor s majkom i uvjerio je da će Megan sigurno doputovati kući.

Paul je trebao završiti svoju smjenu, ali s obzirom na situaciju, djevojčicu je odlučio autobusom odvesti do stanice u blizini njene kuće.

"Nikada nisam bila toliko zahvalna. Čak i kad bih uzela taksi ili zamolila nekoga da pokupi Megan, to bi značilo da stoji sama na cesti, što baš i nije sigurno", ispričala je mama.

Paul je imenovan zaposlenikom mjeseca zbog ove prekrasne geste, a iz njegove tvrtke poručili su da su jako ponosni na svog vozača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.