Očevi koji plešu balet s kćerima postali su internetske zvijezde

VEĆINA misli kako su samo mame spretne u baletnim cipelicama, ali i očevi mogu biti prilično vješti u baletnim papučicama.

Glumica Jennifer Garner objavila je video očeva koji s kćerima pohađaju satove baleta u plesnom studiju E´Chappe Dance Arts (EDA) u Philadelphiji. Video je snimljen prošli vikend, a brzo je postao viralan pa tako došao i do slavne glumice.

"Ovi očevi zaslužuju da se čuje za njih. Htjeli smo pokazati svijetu da se i to događa", izjavila je Erin Lee, osnivačica ovog plesnog studija za Good Morning America.

Jedan od 12 očeva, 30-godišnji Julian Myers, rekao je kako nije oklijevao niti sekunde oko pohađanja satova baleta sa svojom petogodišnjom kćeri Nolom.

"Ono što pokušavam naučiti svoju kćer je da morate živjeti punim plućima i isprobavati nove stvari. Tu sam zbog svoje kćeri", kazao je i dodao da ovo smatra idealnom prilikom za upoznavanje drugih očeva.

Osim što očevima žele pružiti priliku da sami pokažu koliko se žele uključiti, ovaj sat plesa postavlja kćeri u jedinstveni položaj učitelja.

"U ovom trenutku, kćeri znaju više nego očevi, pa ih na neki način vode i uče. Tako su ushićene i ponašaju se poput pravih malih učiteljica", rekla je Lee i napomenula da postoji stigma da tatama nije mjesto na satovima baleta.

"To nije točno, treba im samo pružiti priliku", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.